За Car Мax

Автокъща „Car Max” се е наложила като надежден партньор с дългогодишен опит в търговията с употребявани автомобили с гарантиран произход и качество на атрактивни цени от цяла Европа. Според нуждите Ви осъществяваме внос, продажба и замяна.Наши партньори са лизингови къщи с гъвкави условия спрямо вашите доходи и лизингов срок.

ВЪЗМОЖЕН КРЕДИТ ЗА АВТОМОБИЛ ДО 8 ГОДИНИ ПРИ НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ НА ПАЗАРА ОТ БНП ПАРИБА, ОДОБРЕНИЕ ДО 1 Ч. на тел. 028519204 или 0879997249 БЕЗ първоначална вноска до 8 год.

ВЪЗМОЖЕН ЛИЗИНГ БЕЗ ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ от MASTERLEASE, c минимално самоучастие и срок до 5 години. Вземи оферта на http://masterlease.bg/. За по-бързо одобрение, моля въведете линк към обявата и попълнете нашия Промо Код – 1001 или се обадете на тел. : 0700 50 112.

ВЪЗМОЖЕН ЛИЗИНГ БЕЗ ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ от Амиго Лизинг ЕАД, c минимално самоучастие и срок до 6 години. Вземи оферта на https: //www. amigoleasing. bg или се обади на тел. : 0700 91170

Всички автомобили, предлагани от автокъща “Car Max” са с проверено техническо състояние в доверен сервиз!Автокъщата разполага с дилърски номера за тест-драйв и преглед в избран от Вас сервиз.

За удобство на клиентите си предлагаме транспортиране на закупените от нас автомобили до КАТ, съдействие при първоначалната регистрация, както и съдействие за получаване на транзитни номера, сключване на застраховка „Гражданска отговорност“ и „Каско“ в застрахователна компания по избор. Наш дългогодишен партньор е I&G Brokers, най-големият застрахователен брокер в България. Компанията има богат опит в обслужване на застрахователните интереси на Вас, нашите клиенти.

Автокъща „Car Max” предлага услугата „Консигнация на автомобил”, която е предназначена за собственици на автомобили, които искат да ги продадат, но нямат време или желание да се занимават с това. Вие можете да се доверите на нашите професионалните грижи за автомобила, а чрез нашите търговски умения – да я продадете. Консигнационното възнаграждение се договаря за конкретният автомобил от реализираната цена на автомобила, без никакви допълнителни разходи за представяне и обяви в интернет, паркинг, поддръжка и охрана в автокъщата.

Предлагаме и пълно сервизно обслужване в доверен сервиз, съдействие за отстъпки при доставка на резервни части и консумативи.

На Ваше разположение сме всеки ден от 09:00 до 18:00 часа без почивен ден.

Заповядайте!

Car Dealer Gorilla Themes - Осъществено от WordPress